930 x122 grota rece

florin citu

Video – Răspunsul lui Florin Cîțu despre o posibilă demisie

În briefingul de la finalul ședinței de joi a Guvernului, premierul Florin Cîțu a comentat conflictul cu Alianța USR Plus, care a izbucnit ieri, în urma demiterii lui Vlad Voiculescu din funcția de Ministru al Sănătății.

Citiți și: La nunți, doar cu certificatul de vaccinare în portofel

Acesta a declarat că, „la ședința Coaliției din această săptămână s-au discutat atribuţiile premierului, de a evalua şi de a decide activitatea unui ministru, iar toți liderii politici au fost de acord că nu vor contesta atribuţiile acestuia.”

Citiți și: Cîțu: „Trecem la locuri de muncă bine plătite”

De asemenea, premierul a afirmat că, astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, s-a făcut un pas important pentru a debloca situația tensionată cu miniștrii din USR Plus.

În ședința de guvern de astăzi le-am mulțumit colegilor că au găsit tăria să treacă peste supărările de ieri. Au făcut un pas important pentru a debloca situația. Au înțeles că după ce au spus că nu vin la ședință e mai important să avem grijă de problemele României. Suntem aici pentru români”, a declarat Florin Cîțu.

Atunci când a fost întrebat dacă are de gând să-și dea demisia, premierul a evitat răspunsul.

Alianța USR Plus a declarat ieri, public, că refuză să-l mai accepte pe Florin Cîțu în funcția de prim ministru. ( Subiectul pe larg: AICI)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90