930×122 CAPRA 5

florin citu

Video – Răspunsul lui Florin Cîțu despre o posibilă demisie

În briefingul de la finalul ședinței de joi a Guvernului, premierul Florin Cîțu a comentat conflictul cu Alianța USR Plus, care a izbucnit ieri, în urma demiterii lui Vlad Voiculescu din funcția de Ministru al Sănătății.

Citiți și: La nunți, doar cu certificatul de vaccinare în portofel

Acesta a declarat că, „la ședința Coaliției din această săptămână s-au discutat atribuţiile premierului, de a evalua şi de a decide activitatea unui ministru, iar toți liderii politici au fost de acord că nu vor contesta atribuţiile acestuia.”

Citiți și: Cîțu: „Trecem la locuri de muncă bine plătite”

De asemenea, premierul a afirmat că, astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, s-a făcut un pas important pentru a debloca situația tensionată cu miniștrii din USR Plus.

În ședința de guvern de astăzi le-am mulțumit colegilor că au găsit tăria să treacă peste supărările de ieri. Au făcut un pas important pentru a debloca situația. Au înțeles că după ce au spus că nu vin la ședință e mai important să avem grijă de problemele României. Suntem aici pentru români”, a declarat Florin Cîțu.

Atunci când a fost întrebat dacă are de gând să-și dea demisia, premierul a evitat răspunsul.

Alianța USR Plus a declarat ieri, public, că refuză să-l mai accepte pe Florin Cîțu în funcția de prim ministru. ( Subiectul pe larg: AICI)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90