Donaris 930 x 122

guvern

Guvernul Cîţu a picat

Guvernul Cîţu a picat.

Citiți și: Oficial! Se schimbă salariul minim pe economie!

UPDATE ORA 15.10: A fost anunţat rezultatul votului moţiunii de cenzură. Guvernul Cîţu a fost demis cu 281 de voturi, numărul minim necesar pentru a trece moţiunea fiind 234.

Din totalul de 466 de parlamentari, au fost prezenţi 318 parlamentari.

Citiți și: Veste bună pentru salariați! Crește valoare tichetelor de masă

PSD a anunţat că ţinta sunt alegerile anticipate.

 

 

Ştirea iniţială – ora 14.52.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost votată azi în plenul reunit al Parlamentului.

Pentru ca moțiunea să fie adoptată și Guvernul Cîțu să fie demis era nevoie de 234 de voturi. Partidele care au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură (PSD-USR-AUR) au votat deja în număr de peste 250, potrivit unor surse DIGI 24.

Astfel, Guvernul Cîţu a picat, însă procesul de votare continuă.

Partidele care au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură (PSD-USR-AUR) anunţaseră că se vor strânge aproximativ 280 de voturi.

Cu adevărat interesant este, însă, ce va urma după, fiindcă PSD nu şi-a manifestat intenţia de a intra la guvernare. Un scenariu, în acest sens, ar fi funcţionarea cu un Guvern minoritar, format din PNL şi UDMR.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90