930 x122 grota rece

moțiune de cenzură

PSD a anunțat că depune moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, astăzi, în plenul Parlamentului, că social-democrații vor depune pe 14 iunie o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Motivul care stă la baza moțiunii este „eșecul privind Planul Național de Redresare și Reziliență”, plan prezentat astăzi de către premierul Florin Cîțu, în Parlament.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Astăzi nu a fost prezentat în plenul Parlamentului Planul Național de Redresare și Reziliență. Tot ce știm despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate. Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur. Pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca motiv principal eșecul Guvernului în privința Planului Național de Redresare și Reziliență”, a fost declarația lui Marcel Ciolacu, la sfârșitul ședinței.

Foto principal descriptiv : Newsweek

Foto interior descriptiv: Digi24

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3