930×122 CUMPANA 5

coronavirus

OFICIAL: STAREA DE URGENȚĂ AR PUTEA FI PRELUNGITĂ

Guvernul are în lucru toate scenariile posibile pentru perioada ulterioară datei de 15 mai 2020, inclusiv prelungirea încă o dată a stării de urgență. Este informația pe care o furnizează Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„Există toate scenariile pe masă, există inclusiv posibilitatea prelungirii stării de urgență, există scenariul modificării acestei situații și declararea stării de alertă, care să le permită autorităților adoptarea unor măsuri restrictive de o amploare mai mică, așa cum există și posibilitatea renunțării la situația de urgență și de a derula o campanie de informare amplă în rândul populației, astfel încât gradul de conformare la recomandările autorităților să fie unul foarte ridicat”, a declarat Ionel Dancă, potrivit digi24.ro.

Din cauza pandemiei de coronavirus, președintele Klaus Iohannis a decretat pentru prima dată starea de urgență pe 16 martie 2020 (amănunte), stare de urgență pe care a prelungit-o pe 14 aprilie pentru încă 30 de zile (subiectul pe larg). (Sursă foto Ionel Dancă: Facebook) 

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90