NOR CURIER 930X122

coronavirus

Ministerul Sănătăţii explică eroarea majoră la raportarea cazurilor noi de COVID-19

Ministerul Sănătăţii explică eroarea majoră la raportarea cazurilor noi de COVID-19.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„Având în vedere numărul mare de cazuri confirmate care nu au fost încă alocate unui județ unde a avut loc infectarea, Institutul Național de Sănătate Publică a luat măsuri pentru alocarea rapidă a acestora de către direcțiile de sănătate publică în termen de 3 zile.

De aceea, în unele județe, numărul total de cazuri raportate va crește în următoarele zile. Menționăm că aceste cazuri au fost luate în considerare în numărul total de cazuri raportate zilnic la nivel național și nu influențează incidența calculată pentru ultimele 14 zile”, precizează MS într-un comunicat.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Vă reamintim, anunţul vine în contextul în care autorităţile din mai multe judeţe au precizat că există erori privind cifrele din raport, inclusiv în Argeş (detalii, AICI).

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90