Donaris 930 x 122

auchan

FOSTUL MAGNAT PIC, LA CUMPĂRĂTURI ÎN AUCHAN GĂVANA

În urmă cu câțiva ani așa ceva era imposibil.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Acum, însă, nu mai este de mirare: ieri după-amiază Ilie Penescu și-a făcut cumpărăturile în hipermarketul Auchan Găvana (Pitești). Nu singur, ci împreună cu soția lui. Cei doi au umplut un cărucior de cumpărături din hipermarketul care în alte condiții i-ar fi fost concurent fostului magnat PIC.

Alături de fratele său, Cornel, Ilie a fost unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din județul Argeș și din România. Era perioada în care frații Penescu dețineau în proprietate lanțul de hipermarketuri PIC. Lanțul avea magazin nu doar în Pitești, ci și în alte câteva localități din țară.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Odată cu problemele penale ale lui Cornel Penescu, în dosare instrumentate de DNA, de hipermarketurile PIC s-a ales praful.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Stanica spune:

    Pai si nu va bucurati!? Foarte bine, de ce sa cumparam de la ai nostrii, mai bine de la francezi/nemti…
    Prosti am fost si prosti vom fi in continuare. In Franta, intr-un oras de 10 ori mai mare ca Pitesti nu sunt nici jumatate din hypermarket-urile de-aici. Oamenii favorizeaza bacaniile si market-urile mici de cartier care-si permit sa aduca si produsele la o calitate deosebita. La Carrrefour/Auchan se merge pentru cateva produse.
    Dar la noi avem DNA/ANAF si restul hienelor care au grija sa nu mai ramana nimic din initiativa locala. Pupati-i in dos..asta e doar inceputul.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441