SMART KIDS 930X122

dani mocanu

G4Media: Dani Mocanu, condamnat la șase luni de închisoare cu executare

G4Media: Dani Mocanu, condamnat la șase luni de închisoare cu executare

Citiți și: REACȚIA MINISTRULUI VELA DUPĂ GĂSIREA LEULUI DIN CLIPUL LUI DANI MOCANU. UNDE AJUNGE ANIMALUL

Conform G4Media.ro, manelistul Dani Mocanu a fost condamnat astăzi, de către judecătoria Pitești, la șase luni de închisoare cu executare din cauza unei melodii care transmitea un mesaj dur împotriva femeilor. Este vorba despre melodia ”Curwa”.

Instanța a considerat că mesajul melodiei incită la ură și discriminare împotriva femeilor. Mai mult, instanța obligă platforma YouTube să înlăture videoclipul melodiei, precum și toate videoclipurile conexe.

Citiți și: UPDATE/VIDEO: PERCHEZIŢII ÎN „PALATUL” MANELISTULUI DANI MOCANU

Decizia nu este însă una definitivă. Amintim că, Dani Mocanu a fost trimis în judecată în luna ianuarie a anului trecut.

”În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, arătau procurorii.

Sursă foto: Dani Mocanu (captură YouTube)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90