New Profesional Consult 930 x 122

epidemie

Pericol iminent! Ne paște o nouă epidemie!

Pericol iminent! Ne paște o nouă epidemie!

Citiți și: Alertă! Ministerul Sănătății a declarat EPIDEMIE națională

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase ,,Victor Babeş” din Capitală, dr. Simin Aysel Florescu, a explicat că riscăm o nouă epidemie de rujeolă din cauza copiilor nevaccinați.

Tot mai mulţi copii bolnavi se prezintă la unitatea medicală, ajungându-se treptat la situaţia de dinainte de pandemie, cu un număr foarte mare de cazuri.

Citiți și: Situație fără precedent! Sute de oameni ajung zilnic la Urgențe!

Rujeola este o afecţiune care poate da complicaţii severe, chiar mortale.

Pericol iminent! Ne paște o nouă epidemie!

Sunt părinţi cu convingeri antivaccinale, sau care neglizează pur şi simplu acest subiect, ori nu au medic de familie şi nici nu vor să se înscrie la unul, mai spune medicul.

,,Ceea ce ne protejează este vaccinul, vaccinul anti rujeolic este administrat încă din primul an de viaţă, conform Programului Naţional de imunizare, există vaccin, există disponibilitate, rămâne să convingem părinţii să adere la acest program de vaccinare”, a explicat medicul.

Detalii, AICI .

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache