SMART KIDS 930X122

festival

Primăria Pitești anunță un super concert!

Primăria Pitești anunță un super festival rock!

Citiți și: Pitești. Schimbare importantă la un mare colegiu!

Piteștiul, orașul unei generații rock ce nu a uitat vibrația serilor 𝐥𝐚 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐫𝐞, oferă tinerilor muzicieni o rampă de lansare și iubitorilor de festivaluri muzicale un prilej de bucurie: în perioada 𝟖 – 𝟗 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞, în această vară, va avea loc prima ediție a festivalului de rock pentru tineri „Rebel X”, în Parcul „Lunca Argeșului”!

Cele mai noi, frumoase și tinere trupe de rock vor transmite participanților energia lor pozitivă, pe aceeași scenă urmând să concerteze și trupe consacrate.

Citiți și: Pitești. Prețuri mai mari! Veți plăti mai mult pentru aceste servicii

Evenimentul este organizat de Asociația „LA PIETRE”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

8 comentarii

 • Eugen spune:

  Țara arde și baba se piaptănă !! De ce nu folosiți aceste fonduri pentru grădinițe și creșe ??? O rușine…. fondurile și așa mici de la bugetul local le ardeți pe lucruri care nu au plus valoare…Rușine dle primar…treziti-va cel puțin în al 12 lea ceas…

 • Cititor spune:

  Iar intra prostimea in transa! Si uite asa devine imuna la batjocora primarului care sifoneaza banuțul public

 • Dan spune:

  Nu avem apa și canalizare dar avem bani pentru spectacole. De ce nu se privatizează apa-canal și societatea de gunoi ? Aici muncesc sau se fac că muncesc nepoții, feciorii, prințesele, etc ale știți voi cui. Acum țara este condusă de cei care au îngropat-o in datorii. Ei se împrumută că să plătească dobânzile că de altceva nu mai sunt bani.

 • M spune:

  Concertul este organizat de o asociatie, deci cu banii proprii poate face orice, nu? Iar consiliul local este doar partener, deci doar pune la dispozitie spatiul si acorda autorizatii. Asadar, ce bani ai vrea sa se investeasca in gradinite si crese daca banii sunt privati? Si de ce gradinite si crese si nu intr-o sectie a unui spital, o portiune de drum sau de ce nu in echipa de fitbal?

 • Popescu Anca spune:

  Iarăși „ASOCIATIILE ” acestea „dubioase”…
  Nu am nimic cu ele,nici cu concertele în aer liber,nici chiar cu rocherii….DAR, nu pot sa nu ma gândesc la tinerii ( căci 90% ei țopăie cu mâinile pe sus )care mai zilele trecute,au căzut „ca mustele” sub efectul drogurilor….Și tot la un festival de acest gen…

 • Stoica adrian spune:

  Ce dezamăgire cu acest papagal PSD-ist! Căte speranțe ne-am pus și în această scursura a societății!!!

 • Clevetici spune:

  Trupe rock consacrate in Romania!?

  Pai mai toate „vedetele” autohtone traiesc din spectacole la care publicul nu plateste nimic (fie ca plateste primaria, fie ca plateste vreo asociatie sau mai stiu eu cine).
  Sa fie clar:
  termenul de „consacrat” in muzica se aplica artistilor care pot avea incasari din bilete la spectacolele lor.
  Ultimii artisti cu adevarat consacrati si care au mai tinut spectacole cu plata au fost trupa Pheonix (prin 2005) si pare-mi-se ca Tudor Gheorghe (fiecare cu categoria lui de public).

 • Rebelu spune:

  Cum e loc de putina distracție sar toți pensionari în capul primarului.Mai lăsați și pe cei tineri sa se distreze că voi va ți trăit traiul!

570×90 MAIA