930 pe 122 COSTACHE

bârla

Primarul comunei Bârla s-a vaccinat la centrul deschis ieri, în comună

Primarul comunei Bârla s-a vaccinat la centrul deschis ieri, în comună

Citiți și: Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

S-a deschis centrul de vaccinare de la Bârla. Astăzi, la a doua zi de la deschidere, primarul comunei, Gheorghe Voicu a dat un exemplu cetățenilor, vaccinându-se anti-COVID. Acesta s-a vaccinat cu prima doză de vaccin, marca Pfizer.

La Centrul de Vaccinare din satul Mozăceni-Vale, comuna Bârla au venit persoane din tot județul și chiar și din județe învecinate, afirmă edilul.

Citiți și: S-a deschis primul market din comuna Bârla

Gheorghe Voicu a îndemnat toți locuitorii comunei să se vaccineze, afirmând faptul că „este cel mai eficient mod de a lupta cu pandemia.”

„Vă îndemn pe toți să vă vaccinați! Astăzi m-am vaccinat cu prima doza Pfizer la Centrul de Vaccinare din satul Mozăceni-Vale, comuna Bârla, unde am întâlnit persoane venite din tot județul și chiar și din județe învecinate. Lucrul acesta ar trebui să ne motiveze să ne vaccinam, noi bârlenii, în număr cât mai mare, având în vedere avantajul de a avea centru de vaccinare chiar în localitatea noastră.”, a transmis primarul comunei, Gheorghe Voicu.

Persoanele care vor să se vaccineze la centru de la Bârla o pot face printr-o programare la numărul de telefon  0214144425, solicitând Centrul de Vaccinare Parter Imobil Locuințe Mozăceni-Vale.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache