politia arges

Video – Piteşti: Poliţiştii, pe stradă şi în magazine pentru a informa despre Covid

IPJ Argeş anunţă că astăzi, 22 septembrie a.c., polițiștii argeșeni au desfășurat acțiuni de informare, pe raza municipiului Pitești, pentru a aduce la cunoștință cetățenilor și operatorilor economici măsurile care se aplică pe durata stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS Cov-2.

Citiți și: Video: Poliția patrulează pe Trivale

 

 

Citiți și: Video: Câini, mascaţi şi o duzină de poliţişti lângă Piteşti. Verificări la sânge

„Având în vedere prevederile Hotărârii de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021,privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și creșterea numărului de cazuri de infectări cu acest virus, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii Compartimentului Analiză și Prevenirea Criminalității, au desfășurat acțiuni pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici.

Poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, în funcție de rata de incidență a cazurilor din zona în care își desfășoară activitatea.

 

 

De asemenea, polițiștii au reamintit cetățenilor principalele reguli pe care trebuie să le respecte, pentru a limita riscul de a se infecta și le-au oferit măști de protecție.

Recomandarea polițiștilor este de a se respecta toate prevederile specifice stării de alertă, care sunt emise ca urmare a recomandărilor medicale, pentru limitarea răspândirii coronavirusului, atât la nivel individual, cât și colectiv.

În situația în care vor fi constatate abateri de la lege, acestea vor fi sancționate conform legislatiei penale și contravenționale în vigoare, în funcție de fiecare faptă în parte”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441