Donaris 930 x 122

pnl arges

10 parcuri industriale în Argeș!

10 parcuri industriale în Argeș!

Citiți și: Mioveni. Inițiativa lui Alin Călinescu, candidat pentru Primărie: Un campus școlar modern

Radu Perianu, fost prefect al Argeșului și candidat din partea PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, a dezvăluit azi unul dintre proiectele pe care echipa sa îl are pregătit.

Perianu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre mai multe parcuri industriale care ar putea fi amenajate în Argeș.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

„Noi avem în vedere înființarea a 10 parcuri industriale.

Am și desemnat zonele.

Sunt lângă aglomerările urbane, din 2 motive: 1 – pentru că acolo se găsesc terenuri. 2 – Pentru că acolo se găsește forță de muncă apropiată.

Și, prin urmare, voi ține de ele, am stabilt!”, a spus Perianu.

Candidatul PNL pentru funcția de președintele al CJ Argeș a mai precizat că trebuie îndeplinite anumite criterii în vederea realizării unor astfel de proiecte.

„Se poate face (n.r. un parc industrial) inclusiv cu U.A.T-urile (n.r. unitățile administrative teritoariale) care au în administrare terenurile respective.

Nu este un secret pentru nimeni: suprafața minimă cerută de lege pentru a înființa un parc industrial este de 5 hectare.

Mă refer la regimul parcului industrial, nu că ai împrejmuit un teren și zici tu că e ăla parc industrial.

Sunt mai multe condiții care trebuie îndeplinite”, a mai spus Perianu.

Acesta a punctat că proiectul va fi detaliat în perioada următoare.

COMANDAT DE PNL ARGEȘ, EXECUTAT DE SC EPIT PRO ADVERTISING S.R.L. COD MANDATAR  MFC 21240015

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

 • andrei spune:

  Dacă Pnl nu ar fi fost la guvernare alături de PSD, poate ați fi reprezentat o alternativă. Dar fiind doar anticamera PSD-ului, nu sunteți o opțiune. Oare ce ar fi zis Brătianu sau Câmpeanu văzând ce a ajuns partidul liberal? Cat despre parcurile industriale sper să nu fie tot o demagogie ieftină.

 • Ograda Daniel spune:

  unde șa se faca

 • Daniel spune:

  E de cascadorii rasului …de ce nu 20 sau 30 de parcuri ?
  Sa inconjuram orasul de parcuri industriale !
  A stabilit sau stie cineva ce investitori s-au anuntat c-ar investi in Arges ?10 parcuri adica minim 50 de ha de hale si industrie inseamna cateva miliarde de investit in utilitati, drumuri , etc.
  O poveste penibila, Pitestiul e prea mic , cu forta de munca care migreaza constant la Bucuresti, si fara interes economic major. Fara Dacia eram Valea Jiului.

 • andrei ion spune:

  Promisiuni si iar promisiuni doar , doar pun mana pe ciolan. Atat. Dar ne cred copii mici care cred in povesti si pe care ii mai pacaliti cu vorbe. Toti o apa si un pamant. Doar pentru ei si binele lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90