EcoMoto 930×122

ipj arges

158 viitori polițiști, în practică la IPJ Argeș

Începând de astăzi, și până în luna aprilie, o nouă serie de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina va efectua stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.

Citiți și: Orice viață contează! Cum au salvat polițiștii o barză rănită

 

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Decisiv în Găvana: Surpriză neașteptată pentru polițiști! Intervenția serii

„Cei 158 de elevi s-au prezentat, astăzi, entuziaști, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru prima zi din această perioadă specială în care vor lua contact cu aspectele practice ale muncii de poliție.

Acestora li s-a urat bun venit şi au fost instruiți cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Ulterior, au fost repartizaţi structurilor unde vor dobândi cunoștințe teoretice și practice necesare în exercitarea profesiei.

Pe perioada stagiului de practică, fiecare dintre elevi se va afla sub îndrumarea unui poliţist cu experienţă, un tutore, care are rolul de a-l sprijini în aprofundarea cunoştinţelor de specialitate, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3