NOR CURIER 930X122

anm

16 grade Celsius, dar și ger de toiul iernii. Vremea în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarele două săptămâni ne va surprinde, potrivit ANM, cu temperauri ridicate, dar și cu valori negative în termometre.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

În Muntenia, vremea se va încălzi până pe data de 5 martie, când va deveni caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime ce vor crește, în medie, de la 8 la 16 grade și minime ce se vor situa, în medie, între 0 și 2 grade.

„Răcirea vremii estimată pentru intervalul 5-7 martie va conduce la o medie a maximelor în jurul a 6 grade și a minimelor de circa -3 grade. A doua săptămână va fi caracterizată de o creștere treptată a valorilor termice, cu mici variații de la o zi la alta și spre sfârșitul ei vremea va deveni apropiată de normalul termic al celei de-a doua decade a lunii martie, cu medii ale maximelor de 9…11 grade și ale minimelor în jurul a 0 grade. Regimul pluviometric va fi în general deficitar, probabilitatea pentru precipitații urmând să fie în creștere în intervalele 6-8 martie și 12-14 martie”, arată ANM.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Foto: dscriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3