930×122 CAPRA 5

cale ferată

17 milioane de euro pentru reabilitarea căii ferate Pitești – Călinești

17 milioane de euro pentru reabilitarea căii ferate Pitești – Călinești

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări pentru repararea căii ferate Pitești – Călinești de pe secția de circulație 101, anunță clubferoviar.ro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiectiv “Înlocuirea la rând a elementelor suprastructurii căii pe distanțele Călinești + Golești Fir I și II și Golești + Pitești, km 95+000 + km 107+575”.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit într-un an și jumătate, este de 82.171.096,35 lei, echivalentul a aproape 17 milioane de euro.

Cum este vorba de o distanță de 12,575 km, rezultă un cost unitar estimat de 1,36 milioane de euro pe kilometru. Finanțarea va fi asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Foto: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90