930×122 CAPRA 5

bradu

„2023 a fost un an bun, nu foarte bun!” Ce regret are primarul Stroe

„2023 a fost un an bun, nu foarte bun!” Ce regret are primarul Stroe

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Dan Stroe, primarul comunei argeșene Bradu, a avut ieri tradiționala conferință de presă cu prilejul sfârșitului de an.

Edilul a vorbit despre proiectele demarate în 2023, dar și care sunt planurile pentru 2024.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Din punct de vedere al proiectelor, anul în curs a fost unul bun, spune Dan Stroe. „Nu foarte bun”, precizează primarul, pentru că ar fi vrut să demareze mai multe investiții.

„Anul 2023 a fost bun. Nu foarte bun”

„Anul 2023 a fost bun. Nu foarte bun. Aș fi vrut să demarez mai multe investiții, dar, nu s-a putut din cauza prețurilor, (…) care sunt de câteva ori mai mari față de anii trecuți.

Cu toate aceste, am reușit să demarăm niște proiecte. Atât din bugetul local, generos, dar insuficient la solicitările și pretențiile brădenilor.

Am avut și pe Anghel Saligny și PNRR  – au completat investițiile pentru a degreva puțint bugetul”, a punctat primarul Stroe.

16 milioane de lei pentru investiții

Edilul a punctat că toate eforturile administrației locale din Bradu s-au îndreptat spre partea de dezvoltare. Dintr-un buget local de 39 de milioane de lei, 16 s-au dus spre investiții.

„Mulțumesc colegilor din Primărie, celor din CL, atât din partid, cât și din opoziție pentru sprijin”, a spus Stroe, punctând că a făcut o echipă bună cu toți cei din administrația locală.

Edilul din Bradu și echipa sa și-au îndreptat atenția către toate domeniile. Pe lângă infrastructură, s-a pus accentul și pe învățământ, sport, sănătate și nu numai.

În conferința de presă, Dan Stroe a trecut în revistă o parte din proiectele deja finalizate, cum ar fi locul de joacă de pe strada Livezilor – detalii AICI.

Și transportul public în comun a fost unul dintre punctele atinse de edilul brădean.

„Facem parte din zona metropolitană pe transport și îi mulțumesc primarului Gentea pentru inițiativă”, a mai spus Stroe în conferință.

„Bradu va fi un șantier”

Proiectele vor continua în 2024.  „Anul viitor avem foarte multe proiecte. Bradu va fi un șantier, mai ales că avem și cele 14 străzi pe Anghel Saligny, în vară am vrea să încheiem”, a mai spus Dan Stroe.

Primarul comunei Bradu a mai spus că intenționează ca anul viitor să facă un împrumut pentru mai multe lucrări de investiții.

Nu în ultimul rând, la finalul conferinței, Dan Stroe a mai spus și că „Probabil mai mult ca sigur voi candida pentru încă un mandat”.

Toate declarații făcutte în cadrul conferinței de presă pot fi urmărite în materialul video de mai jos:

 

Sursă video: Argeș TV

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Silviu Fagarasu spune:

    Este bine că în sfârșit Bradu are „un primar”… Felicitări Dane !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90