NOR CURIER 930X122

mercedes

4 jandarmi și un polițist, luați „târâș” de un golan la bordul unui bolid Mercedes

Un șofer demarează în trombă de lângă Poliție și patru jandarmi care nu reușesc să-l scoată din mașină. „Dă-te, mă, jos!”

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Șoferul unei limuzine Mercedes a reușit să fugă, miercuri seară, în ciuda eforturilor mai multor forțe de ordine de a-l opri în timp ce se afla la semafor în intersecția de la Tineretului, în centrul Bucureștiului, conform Libertatea.ro.

Un polițist și patru jandarmi au încercat să oprească mașina chiar cu corpurile lor și au încercat să-i spargă geamul, dar bărbatul a demarat în forță.

Citiți și: Tânăr de 22 de ani, „nebunie” în Pitești, după miezul nopții! 

Ulterior, bărbatul a fost prins și reținut.

În imaginile postate miercuri seară pe un grup de Facebook din Sectorul 4, unde s-a petrecut incidentul, bărbatul aflat la volanul unei limuzine Mercedes albe nu răspunde la avertismentele polițistului care îl oprise. Șoferul lovise o altă mașină aflată în fața sa.

„Dă-te jos, dă-te jos!”, îi strigă, apoi, polițistul. În imagini se observă și alt agent, care este amplasat însă în fața altor mașini. Omul de la volanul luxosului Mercedes nu îl bagă în seamă pe polițist și dă, sacadat, cu spatele. Apoi, când pornește spre intersecție, polițistul strigă „veniți încoa”, chemând cei 4 jandarmi care traversează dinspre parcul Tineretului.

„Aveți grijă, că vă lovește”, spune un martor. „Afară din mașină!”, „Coboară din mașină”, strigă jandarmii. Fără succes. E momentul în care unul dintre ei scoate un obiect contondent pentru a-i sparge geamul din lateral.

În acel moment, șoferul se înfige în mașina din fața sa, în ciuda bătăilor repetate în geam. Pietonii care traversează în fundal sunt avertizați să se ferească, iar șoferul trece razant pe lângă ultimii și demarează în trombă, făcând dreapta pe bulevardul Gheorghe Șincai.

Poliția a găsit mașina abandonată și apoi l-a prins și pe conducătorul auto care va răspunde pentru faptele sale.

Sursa video: Ștefan Șteff/Sectorul 4 Berceni

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Ăștia sunt așa numiți ,interlopi’ protejați de poliție. Sifoanele lor de unde își iau informații. Stați liniștiti ca da pe goarna ceva și scapă și peste câteva luni omoară pe cineva drogat. Poliția le da putere ca sunt oamenii lor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3