930 x122 grota rece

argeseni

47 DE ARGEŞENI, ALEŞI DE STAT

47 de argeşeni, aleşi de stat. Dosarele a peste 1.500 de persoane care s-au înscris în programul „Casa Verde” 2016 au fost acceptate, beneficiarii urmând să primească între 3.000 de lei şi 8.000 de lei pentru a-şi schimba sistemele de încălzire ale locuinţelor proprii cu instalaţii care să folosească energie regenerabilă.

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

Printre beneficiari se numără şi 47 de argeşeni din Piteşti, Câmpulung Muscel, Mioveni, Ştefăneşti, Lereşti, Schitu Goleşti, Băbana, Bradu, Bughea de Jos, Davideşti, Călineşti şi Dobreşti.

Aceştia vor primi câte 6.000 de lei pentru instalare de panouri presurizate care folosesc energie solară pentru producere de apă caldă şi căldură.

Citiți și: Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Peste 100 de persoane au stat încă de cu noapte la coadă în faţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş să-şi depună dosarele pe 10 octombrie 2016, îndurând frigul şi ploaia, în prima zi când programul „Casa Verde” s-a reluat după o întrerupere de cinci ani.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3