NOR CURIER 930X122

primăria mioveni

60 de familii din Mioveni vor avea un Paşte mai bogat

60 de familii din Mioveni vor avea un Paşte mai bogat

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Campania umanitară ”Venim în casa ta de Paște” a ajuns la final.

Începând de astăzi și până joi, 60 de familii aflate în evidenţa Direcției de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Mioveni vor avea o masă mai bogată de sărbători.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Amintim că această campanie s-a desfășurat în perioada 5 – 23 aprilie a.c., și a fost organizată de Consiliul Local, Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu SC Delta Invest SRL, Cofetăria Alpina, SC Clasic Market-Green Pub, SC Divicom General SRL, SC Acva Marin Benefic SRL, unităţile de învăţământ de pe raza oraşului, dar şi cu cetăţenii inimoşi ai oraşului.

Beneficiarii noștri vor primi pachete ce conțin produse alimentare perisabile și neperisabile: ouă, măsline, brânză, salam, lapte, unt, cereale, conserve, ulei, faină, orez, zahăr, băuturi răcoritoare, dulciuri, prăjituri, cozonac, detergent, dar și rechizite școlare.

Mulțumim tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul lor simplu au adus o bucurie imensă în sufletele unor oameni sărmani!”, transmit reprezentanții Primăriei Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90