primăria mioveni

60 de familii din Mioveni vor avea un Paşte mai bogat

60 de familii din Mioveni vor avea un Paşte mai bogat

Citiți și: Şedinţă extraordinară la Mioveni

Campania umanitară ”Venim în casa ta de Paște” a ajuns la final.

Începând de astăzi și până joi, 60 de familii aflate în evidenţa Direcției de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Mioveni vor avea o masă mai bogată de sărbători.

Citiți și: Iniţiativă lăudabilă pentru elevi, la Mioveni. Surpriza pregătită de Primărie

Amintim că această campanie s-a desfășurat în perioada 5 – 23 aprilie a.c., și a fost organizată de Consiliul Local, Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu SC Delta Invest SRL, Cofetăria Alpina, SC Clasic Market-Green Pub, SC Divicom General SRL, SC Acva Marin Benefic SRL, unităţile de învăţământ de pe raza oraşului, dar şi cu cetăţenii inimoşi ai oraşului.

Beneficiarii noștri vor primi pachete ce conțin produse alimentare perisabile și neperisabile: ouă, măsline, brânză, salam, lapte, unt, cereale, conserve, ulei, faină, orez, zahăr, băuturi răcoritoare, dulciuri, prăjituri, cozonac, detergent, dar și rechizite școlare.

Mulțumim tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul lor simplu au adus o bucurie imensă în sufletele unor oameni sărmani!”, transmit reprezentanții Primăriei Mioveni.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441