New Profesional Consult 930 x 122

elevi

ELEVI DIN MIOVENI, ÎN VIZITĂ LA PRIMĂRIE

Primăria Mioveni a primit astăzi vizita unui grup de elevi de la cele două licee din oraş.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Acţiunea face parte din activităţile „Săptămânii Europene a Democraţiei Locale”. Elevii au fost primiţi la Primăria Mioveni de Ion Georgescu, primarul oraşului, Aurel Costache, viceprimarul oraşului şi de către juristul Maria Ştefănescu, secretarul oraşului,  care au făcut o scurtă prezentare a instituţiei.

La final, primarul Ion Georgescu a răspuns întrebărilor adresate de elevi şi le-a mulţumit pentru interesul arătat oraşului Mioveni, proiectelor şi programelor în care administraţia este implicată.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Elevii au vizitat birourile instituţiei, dar au pus şi întrebări funcţionarilor despre activităţile pe care le desfăşoară zi de zi. „Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale” este o iniţiativă paneuropeană, lansată de Consiliul Europei în octombrie 2007 şi coordonată de Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale cu scopul promovării dialogului dintre reprezentanţii aleşi şi cetăţeni. Activităţile cuprinse în programul „Săptămânii Europene a Democraţiei Locale” vor continua mâine, 14 octombrie, cu un concurs şcolar de filme de scurt metraj „Sunt cetăţean activ” (în sala de Consiliu a Primăriei Mioveni).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3