Eurial 930 x 122

avertisment soferi

9 mașini pe care un mecanic auto nu le-ar cumpăra niciodată

9 mașini pe care un mecanic auto nu le-ar cumpăra niciodată. Mecanicul auto Chris Pyle avertizează șoferii în legătură cu anumite mașini care au costuri mari de întreținere și probleme frecvente de fiabilitate.

Citiți și: Criză de mecanici în atelierele auto din Piteşti. „Cei rămaşi au învăţat meserie în şcoala online”

Printre modelele pe care Pyle le evită se numără Tesla și Rivian, două mărci de vehicule electrice care, deși inovative, implică cheltuieli ridicate atunci când vine vorba de reparații.

O Tesla Model 3, de exemplu, poate avea costuri de reparație care depășesc valoarea vehiculului, în timp ce un accident minor cu un Rivian poate duce la facturi de zeci de mii de dolari.

Pyle nu recomandă nici achiziția de camioane noi, cum ar fi Ford, Dodge sau Toyota, din cauza deprecierii rapide și a prețurilor ridicate. În primii cinci ani, aceste vehicule pot pierde până la 55% din valoarea lor inițială, făcându-le o investiție nesigură.

9 mașini pe care un mecanic auto nu le-ar cumpăra niciodată

Jeep Renegade și Fiat 500 sunt alte exemple de vehicule pe care le evită, din cauza problemelor frecvente de reparație, ce fac ca acestea să petreacă mai mult timp în service decât pe șosea.

Ford Fiesta și modelele Nissan produse între 2013 și 2018 au, de asemenea, reputația de a avea transmisii defecte și costisitoare, probleme ce au dus la numeroase plângeri.

În concluzie, Pyle recomandă ca, înainte de a face o achiziție auto, clienții să ia în considerare nu doar prețul inițial, ci și costurile de întreținere, reparații și depreciere.

Sursa: Ziare.com

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3