New Profesional Consult 930 x 122

Curtea de Conturi

A ajuns șefă într-o instituție a statului cu o diplomă falsă!

O femeie ar fi ajuns șefă într-o instituție a statului cu o diplomă de licență falsificată.

Citiți și: Femeie sfâșiată de câine, vecinii speriați. Politia, oficial, transmite!

Potrivit Agerpres, aceasta ar fi ocupat funcţia de şef serviciu financiar-contabil într-o instituţie publică locală, specializată în ocrotirea şi protecţia copilului.

Recent, femeia a candidat pentru ocuparea unei alte funcții, tot la stat, în cadrul Curții de Conturi a României. Acesta voia să ocupe funcţia de auditor public extern. Femeia s-a folosit și aici tot de diploma falsă pe care o deținea, însă a fost depistată de autorități.

Citiți și: Spitalul Județean este în doliu! O asistentă de 42 ani a murit fulgerător!

Surse oficiale Agerpres transmit că aceasta a fost reținută luni, după ce a fost audiată la sediul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice.

La domiciliul său, polițiștii au efectuat două percheziții în urma celor constatate.

Pe lângă săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune și uz de fals, femeia este acuzată și de fals în declaraţii. Potrivit sursei citate, aceasta nu ar fi completat corespunzător declaraţia de avere, prin omiterea declarării a şapte imobile.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

5 comentarii

  • PsdUdmrPnl spune:

    Ce bine este să lucrezi la stat. Președintele-profesor are 6 case, un șef serviciu financiar-contabil la Protecția Copilului, fără diplomă, are 7 imobile.

  • Andrei spune:

    DGASPC-urile sunt cele mai corupte instituții ale statului roman. Sa vedeți cum arată o organigrama acolo.

  • florinalexx spune:

    „o femeie”… care femeie? de ce tot bagam gunoiul sub pres? dreptul la intimitate? dar dreptul celorlalti la o viata onesta nu conteaza? conteaza doar sa anonizam toti infractorii? a? ce minunat era odinioara! panoul rusinii! poza, careu, umilinta si nu mai stia nesimtitul pe unde sa se ascunda. desfa-te pamant sa ma arunc! acum? nu mai este voie… dreptul la imagine.. m pai de cand infractorul are imagine de protejat? „un cetatean”, „un individ”, etc. pai spune-le frate pe nume sa stim sa ne ferim de astia…

  • Xxx spune:

    Un X pe frunte sa stea cu el toata viata .Poti sa nu i mai spui numele ca este suficient, mai mult au activitate ceo care se ocupă cu tatuajele

  • Coco spune:

    Povesti…La ce mai scrieți dacă e necunoscuta noua…nu are nume ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3