Donaris 930 x 122

mioveni

A ANUNŢAT PRIN SMS CĂ VREA SĂ SE SINUCIDĂ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeș informează că echipajele SMURD au intervenit ieri în județ la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care la 2 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Un caz aparte a fost consemnat în Mioveni. La ora 8:27, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au intervenit pe  strada Cătăneşti, în urma unui apel la 112, care informa că o persoană de 54 de ani se află în locuinţă şi a trimis SMS unei cunoştinţe prin care îşi anunţa intenţia de a se sinucide.

Ajunse la faţa locului, echipajele de Pompieri şi cele de Poliţie l-au convins pe bărbat să renunţe la gestul său, să deschidă uşă şi să accepte transportul la spital.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3