EcoMoto 930×122

accident ramada

A dat cu mașina peste un pieton – în zona Hotelului Ramada din Pitești

A dat cu mașina peste un pieton – în zona Hotelului Ramada din Pitești. Un accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă, în Pitești – zona Hotelului Ramada.

Citiți și: Pitești. Accident rutier cu două autoturisme, lângă Ramada

Update, ora 19.15, Poliția Argeș – transmite:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 57 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, pe strada Calea București, din direcția Centru către Podul Viilor, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat un bărbat de 75 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit și transportat la spital.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 18.32

Din primele informații se pare că, un autoturism ar fi lovit un pieton.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești se deplasează la fața locului, cât și medicii Smurd pentru acordarea de prim-ajutor.

Traficul se desfășoară cu mare dificultate în zonă!

Este al doilea accident rutier petrecut în Pitești, astăzi, în care sunt implicați pietonii, primul având loc în această după-amiază, în Craiovei, alte detalii, AICI – Pitești: Accident în Craiovei, lângă Kaufland

Foto: descripitiv.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90