NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

A furat o mașină din Pitești și a condus-o noaptea, pe drumurile din județ, deși nu avea permis

Inconștiență fără margini. De asta a dat dovadă un bărbat de 35 de ani, din județul Olt. Acesta a furat o mașină din Pitești și a condus-o fără a avea permis zeci de kilometri, până în localitatea Lunca Corbului.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Bărbatul a furat autoturismul vineri noaptea, 24 spre 25 iunie, din curtea unei societăți din municipiu.

Acesta a fost identificat și reținut duminică, 26 iunie, de polițiștii argeșeni, cu sprijinul polițiștilor din Olt.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 26 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 24 spre 25 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras o autoutilitară din curtea unei societăți din municipiul Pitești, pe care ar fi condus-o, fără a deține permis de conducere, până pe raza localității Lunca Corbului.

În ziua de 25 iunie a.c., în urma schimbului de date, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, bărbatul în cauză a fost identificat pe raza municipiului Slatina, iar în baza unui mandat de aducere, acesta a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: botosaninews.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3