930×122 CAPRA 5

gunoi aruncat ilegal

A plecat cu tomberoanele pline cu gunoi și le-a descărcat în containerele din orașul vecin, în Mioveni

În ultima perioadă, orașul Mioveni se confruntă cu o creștere a numărului de cazuri în care diferite persoane abandonează deșeuri pe domeniul public ori le descarcă ilegal în containerele din oraș.

Citiți și: Pitești. Amenzi usturătoare pentru nesimțire

O astfel de situație a fost făcută publică de primarul orașului, Ion Georgescu, pe pagina sa de Facebook, pentru a atrage atenția asupra sancțiunilor aspre care se vor aplica în astfel de cazuri.

Un bărbat, dintr-o localitate învecinată, a fost surprins de camerele de supraveghere descărcând mai multe tomberoane pline cu gunoi în containerele amplasate pe raza orașului Mioveni.

Citiți și: Chiriași de la blocul G1, prinși aruncând pet-uri și sticle de bere de la balcon

Culmea tupeului am putea spune, ținând cont de faptul că, persoana în cauză nu este la prima abatere, bărbatul fiind surprins făcând același lucru în urmă cu o lună.

Conform primarului Ion Georgescu, individul a fost identificat și a primit o amendă consistentă în urma faptei săvârșite.

Deși în urmă cu o lună a fost surprins făcând același lucru, astăzi, aceeași persoană a recidivat, preferând o amendă consistentă!

Aviz amatorilor! Platformele de gunoi menajer din cartiere nu sunt gropi de gunoi, unde oricine, poate căra cu mașina, zeci de kilograme de resturi nemenajere, din gospodărie, mai ales persoane care nu locuiesc pe raza orașului și care nu plătesc taxa de gunoi!

Fie că sunt prinși în fapt, fie că sunt identificați ulterior după imaginile video, toate persoanele care nu respectă condițiile și normele obligatorii de colectare și depozitare a gunoiului vor fi amendate!”, a fost mesajul transmis de primarul orașului Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3