930×122 CAPRA 5

circ

A VENIT CIRCUL ÎN PITEȘTI!

A venit circul în Piteşti! Un cunoscut circ internațional a venit în Piteşti și va prezenta ,,Spectacolul Super Eroilor”. Circul este amplasat în cartierul piteştean Găvana, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropierea magazinul Dedeman.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Spectacolele vor avea loc în perioada 7-16 septembrie 2018, în cursul săptămânii de la ora 19, iar sâmbătă şi duminică de la orele 16 şi 19.

Preţul unui bilet este de 30 de lei pentru copii şi de 40 de lei pentru adulţi.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

„Vă invităm să vedeți direct de la Hollywood (…) autorobotul TRANSFORMERS cum va prinde viață în fața dumneavoastră și se va transforma din mașină în robot prin efecte speciale, pentru a vă încânta cu un show incendiar.

Super Eroi renumiți, precum SPIDERMAN, CATWOMAN și MASC, vor fi prezenți în lumina reflectoarelor cu numere excepționale de echilibristică în mâini, coregrafie pe eșarfe, trapez la mare înălțime și jonglerii. Va fi și dresură de cai lipițani (…).

Și nu uitați! Este ultima oară când mai puteți vedea animalele circului. După spectacol, vă vor fi prezentați leii circului și se va putea vizita menajeria: cai, ponei, cămile, dromader, iak, zebu, zebră, lame și, nu în ultimul rând, cangurul Jack.”, transmit reprezentanții circului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90