New Profesional Consult 930 x 122

politia arges

A vrut să fie oprit de Poliție și nu a știut cum! A reușit: A condus fără centură cu 153 km/oră

A vrut să fie oprit de Poliție și nu a știut cum! A reușit: A condus fără centură cu 153 km/oră

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Viteză record a unui bărbat de 27 de ani din comuna Vlădești care a fost depistat de radar, pe raza localității Micești, conducând viteză excesivă.

În ziua de 16 august a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 27 de ani, din Vlădești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Micești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 153 km/h, pe un sector de drum cu viteza maxima admisă de 70 km/h.

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

Totodată, cel în cauză nu avea asupra sa documentele și nu purta centura de siguranță.

Ca urmare a abaterilor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, conform OUG 195/2002, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 120 de zile, începând cu momentul constatării faptei.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3