EcoMoto 930×122

talharie

A vrut să o violeze, i-a furat geanta, apoi a fugit

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Vitomirești, județul Olt a fost reținut de Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești după ce  ar fi agresat fizic o femeie de 47 de ani, din Ștefănești, cu scopul de a întreține raporturi sexuale.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Mai mult decât atât, în momentul în care femeia s-a opus, individul i-ar fi sustras geanta în care avea bani și telefonul mobil și ar fi fugit.

Incidentul a avut loc în noaptea de 14 iulie a.c., în jurul orei 00.00, în localitatea Ștefănești.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

La scurt timp după ce evenimentul a fost sesizat, bărbatul a fost depistat de polițiști, ascuns în vegetația din zona Râului Doamnei.

După administrarea probatoriului, în ziua de 14 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”, transmite IPJ Argeș.

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90