NOR CURIER 930X122

Arges

Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În seara zilei de 07 februarie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112,  de către o femeie de 78 de ani, din Negrași, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași seri, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuință și i-ar fi agresat, atât pe ea, cât și pe soțul său de 72 de ani.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, care au identificat cele două persoane vătămate, acestea prezentând lovituri la nivelul capului.

Niciuna dintre cele două persoane nu a putut oferi detalii cu privire la autori.

Având în vedere leziunile au fost transportate de urgență la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

La fața locului s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești, care a efectuat cercetarea la fața locului.

În urma evaluării medicale a leziunilor victimelor, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată, în care cercetările sunt desfășurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Procurorul de caz, împreună cu polițiștii de investigații criminale, au desfășurat activități de cercetare penală, în vederea stabilirii situației de fapt, administrării de probatoriu și parcurgerii etapelor procesuale impuse de aspectele rezultate din cercetări.

În urma acestor activități, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 33 de ani, din Negrași.

După administrarea probatoriului, în ziua de 10 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, punerea în mișcare a acțiunii penale sau dispunerea unor măsuri preventive, reprezintă etape și activități de urmărire penală, reglementate de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfășurări a procesului penal, activități ce nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3