930×122 CAPRA 5

ameninta ca se arunca

    A vrut să se arunce de la etajul 5 – într-o zi Sfântă

    În după-amiaza zilei de 24 aprilie a.c., prima zi de Sfintele Paști, polițiștii câmpulungeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că un bărbat s-a urcat pe acoperișul unui bloc de locuințe și amenință că se sinucide.

    Citiți și: A vrut să se arunce în gol, împreună cu propriul fiu

    Pentru intervenția cât mai rapidă, la fața locului a fost direcționat un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pavăț, alcătuit din doi polițiști cu experiență.

    La sosirea acestora, bărbatul în cauză se afla cu picioarele atârnate în gol, era agitat și a aruncat cu telefonul mobil înspre persoanele care se aflau în fața blocului.

    Cei doi polițiști au discutat cu cel în cauză, care invoca neînțelegeri cu concubina, au acționat cu calm și au reușit să îl convingă să vină la gura de acces. Ulterior cei doi polițiști au reușit să îl convingă și să coboare, de bună voie, acesta fiind condus la o unitate medicală pe tru tratament de specialitate.

    Îi felicităm pe colegii noștri pentru tactul și răbdarea de care au dat dovadă, și le dorim să aibă cât mai multe intervenții reușite!, transmite Poliția Argeș

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90