NOR CURIER 930X122

abonamente

Abonamente gratuite pentru elevi în Piteşti, la toate punctele de vânzare Publitrans

Începând de astăzi, 18 ianuarie 2021, Publitrans eliberează abonamente lunare gratuite pentru elevi, la toate cele 18 puncte de vânzare bilete şi abonamente din municipiul Piteşti, existente în staţiile de autobuz.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

„Eliberarea abonamentelor elevilor se face în baza carnetului de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs, copie şi original.

Reamintim faptul că elevii beneficiază de gratuitate pe toate liniile de transport din municipiul Piteşti pe tot parcursul anului calendaristic (inclusiv în vacanţele şcolare).

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

În baza H.C.L. nr. 178/24.11.2016, modificată şi completată prin H.C.L. nr. 400/14.12.2020, art. II, abonamentele pentru elevi se pot elibera şi la sediul unităţilor de învăţământ preuniversitar acreditate/autorizate, în baza unei convenţii încheiate între acestea şi S.C. Publitrans 2000 S.A.

Pentru elevii şcolarizaţi în sistemele alternative de învăţământ, eliberarea abonamentelor se va face în baza unei adeverinţe în original, emisă lunar de unitatea de învăţământ, având menţionat în mod obligatoriu codul numeric personal, din care să reiasă că elevul frecventează cursurile acesteia, precum şi alternativa educațională în care sunt şcolarizaţi.

Pentru elevii aflaţi în clasa 0, eliberarea abonamentelor se va face în baza unei adeverinţe în original, emisă lunar de unitatea de învăţământ, având menţionat în mod obligatoriu codul numeric personal, din care să reiasă că elevul frecventează cursurile acesteia”, precizează Publitrans 2000.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90