930 x122 grota rece

caini

Absolut dramatic! Aceasta este Ana, femeia mușcată și ucisă de o haită de câini!

Aceasta este femeia ucisă de o haită de câini lângă Lacul Morii din București. Se numea Ana Oroș Daraban și era o persoană activă, iubitoarea de natură. În urmă cu mai mult timp aceasta a mai fost atacată de alți câini, dar, atunci a reușit să scape cu viață.

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

Acum mușcăturile câinilor au fost grave, aceasta pierzându-și viața în urma rănilor.

Citiți și: Teroare la marginea Piteștiului. Cauza halucinantă!

Știrea inițială

Femeie omorâtă de câini! Ieșise la alergat!

O femeie care a ieșit la alergat în zona Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei a fost mușcată de câini sâmbătă, 21 ianuarie. Autoritățile ajunse la fața locului au constatat decesul, conform Ziare.com.

”Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul de presă.

Femeia în vârstă de 43 de ani a mai fost atacată de câini în același loc în aprilie 2022. Atunci a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență.

Potrivit autorităţilor, în cazul incidentului anterior câinii au ieșit din curţile oamenilor, însă pentru că proprietarii nu aveau acte pentru ei, au fost preluați de primărie.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • George spune:

    Poate se trezeste si domnul Gentea si face ceva cu haita din padurea Trivale (zona pietonala spre Cornul Vanatorului) despre care ati mai scris si aici!

  • Ciprian spune:

    Impuscati direct , exista lege in sensul asta pentru cainii fara stapan.
    Si daca aveau stapan acestia sa faca ani grei de puscarie.

  • Cititor spune:

    O adevarata tragedie! Asa este! Dar vorba aceea : „omul din greseli invață”? Sau ….” dace te arzi cu ciorba….sufli si’n iaurt”? Pacat ca aceasta fată nu a auzit aceste vorbe! Avand in vedere ca a mai fost muscata de caini in acelasi loc! ☹

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90