930×122 CAPRA 5

copil

Absurd! O mamă româncă este acuzată că și-a răpit propriul copil!

O mamă din România este acuzată că și-a răpit propriul copil!

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

O femeie de 36 de ani, din România, a fost obligată, prin decizie definitivă a Curții de Apel București, să-și trimită copilul în Marea Britanie, la tatăl acestuia, pe care femeia îl acuză de violență domestică, anunță Libertatea.ro.

Ea refuză să pună în aplicare decizia și pregătește un proces la CEDO.

Citiți și: Copilul tău face asta? Medicii trag un semnal de alarmă!

Aceasta a locuit din 2010 si până în acest an în Liverpool, Marea Britanie.

De șapte ani este manager de proiect la o multinațională. În 2014 s-a căsătorit cu un cetățean britanic, însă relația lor a durat doar patru ani. S-au separat, însă nu au și divorțat.

„Nu am semnat oficial actul de divorț, am tărăgănat-o așa, acolo se practică asta. El e într-o relație cu altcineva și are copil, eu am început o altă relație”, povestește tânăra. La puțin timp după, Ioana l-a cunoscut online pe tatăl copilului. Relația a funcționat bine doar câteva luni. „A fost cu du-te-vino mai toată relația. A început să se degradeze undeva în martie-aprilie 2019, iar în iulie 2019 am aflat că sunt însărcinată. Noi eram separați atunci de două-trei săptămâni. Prostia mea a fost să-i spun că sunt însărcinată. Atunci mi-a spus că stă alături de noi și va face tot posibilul ca să funcționeze relația”.

A aflat de la poliție că partenerul era pe lista agresorilor domestici Doar că lucrurile nici pe departe nu au mers spre mai bine. „Mă descuraja, mă făcea proastă, nu puteam niciodată să zic ceva fiindcă îmi zicea că sunt nerecunoscătoare. M-a strâns de gât de vreo două ori, o dată când aveam copilul de patru luni în brațe”, acuză tânăra.

Atunci a chemat poliția. „A fost arestat a doua zi pe baza înregistrării pe care am avut-o și a fost interogat. A mințit că eu sunt agresoarea și l-au lăsat în pace pe motiv că nu sunt suficiente probe”, a povestit Ioana. De la poliție, Ioana avea să afle că fostul ei partener era dinainte în evidențele MARAC, o agenție de evaluare a riscurilor violenței și abuzului domestic.

Atunci a început lupta pentru custodie. Copilul urma să stea la mamă, dar tatăl avea dreptul la două weekenduri pe lună, a decis instanța britanică.

Citeşte întreaga ştire, AICI 

Sursa: Libertatea.ro/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Stanculescu spune:

    La noi justiție este corupție pe față/ cine are banii se cumpăr justițiea/eu am pățit la judecătoria Pitesti și curtea de apel Pitesti..totul este corupție cu ce este la dosare acești oameni nu gândesc la minorii.. nu verifică dosarele..de ce acceptă corupție..este vb de minoriii/eu am avut Președinte Sentință civilă pe Ana Maria Ruță/aceast are atătea reclamații și nimeni nu face nimic/Ptr acesta femei nimeni nu se sesizează să mai poată verica odată dosarul

  • Bosnan W spune:

    Asta e coruptie pe fata! Faptul ca s-au ignorat legi iar la dovezile puse pe masa s-au inchis ochii.
    Oare cati bani a dat englezu’ mita? Ca se practica!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90