930×122 CAPRA 5

accident

Accident cu mai multe victime în Argeș. Un copil a fost rănit

Update 2:Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că o femeie de 27 de ani, din Albeștii de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, din direcția Albeștii de Argeș spre Arefu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, toți ocupanții autovehiculului
au fost transportați la spital pentru investigații medicale, respectiv conducătoarea auto, precum și pasagerul dreapta față, bărbat de 45 de ani, din Corbeni, precum și pasagerii spate: bărbat de 60 de ani, femeie de 53 de ani, ambii din Corbeni, precum și două minore de 4 și de 2 ani. În urma investigațiilor medicale a rezultat că minora de 2 ani nu a suferit leziuni.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”.

Update 1: Accident cu mai multe victime în Argeș. Un copil a fost rănit

Echipajele SAJ vor transporta la spital două victime cu vârstele aproximative de 45 și 53 de ani.

Autospeciala de transport victime multiple (ATPVM) va transporta la spital două victime.

 

Este vorba despre un copil de 4 ani, care prezintă suspiciune de fractură la mâna dreaptă și un bărbat în vârstă de circa 60 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

În momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, acestea au identificat o persoană încarcerată, pentru care a fost necesară efectuarea manevrelor de descarcerare, precizează ISU Argeș.

Știrea inițială: Argeș. Accident grav! O mașină a intrat într-un cap de pod

Un accident rutier a avut loc în localitatea Albeștii de Argeș.

Potrivit ISU Argeș, un autoturism a intrat într-un cap de pod.

Intervin pompierii cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

La fața locului este și echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Foto: ISU Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3