NOR CURIER 930X122

accident rutier

Accident deosebit de grav pe A1! Intervine elicopterul SMURD

Update, ora 17:30

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române transmite: „Circulația rutieră a fost reluată în condiții normale pe autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 59, în dreptul localității Uliești, județul Dâmbovița, unde s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autocamion.

În urma impactului a rezultat o victimă, cu diferite leziuni, care a fost transportată cu un elicopter SMURD la spital.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Nu sunt probleme privind valorile de trafic.”

Știrea inițială, ora 13:39 – Accident deosebit de grav pe A1! Intervine elicopterul SMURD

În urmă cu puțin timp, un accident grav s-a produs pe Autostrada A 1 București – Pitești, la km 59, în dreptul localității Uliești, județul Dâmbovița.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion.

Potrivit sursei citate, în urma impactului a rezultat o victimă din autoturism care este în prezent încarcerată, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD la fața locului.

Pentru aterizarea în condiții de siguranță, circulația rutieră va fi blocată pe sensul de mers Pitești – București, ulterior aceasta va fi restricționată pe prima bandă a aceluiași sens de mers.

Sursă foto: Info Trafic Pitesti

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90