EcoMoto 930×122

autostrada A1 București – Pitești

Restricții de circulație pe Autostrada A1 București-Pitești și în Argeș

Restricții de circulație pe Autostrada A1 București-Pitești și în Argeș

Citiți și: Atenție , șoferi! Restricții de circulație pe DN 7

Centrul Infotrafic anunță că în prima partea a zilei de astăzi vor fi restricții de circulație pe autostrada A1 și în localitatea Arefu, după cum urmează:

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 25 august, în  intervalul orar 08:00 – 12:00, pe autostrada A1 București – Pitești,  pe tronsonul kilometric 40 (loc. Vânătorii Mici) – 27 (loc. Bolintin Deal), pe sensul către Capitală, se restricționează progresiv banda numărul 1 și banda numărul 2, alternativ, pentru aplicarea marcajelor rutiere.

Citiți și: Poliția: Restricții pe autostradă și pe cele mai circulate tronsoane de drumuri

Restricții de circulație pe Autostrada A1 București-Pitești și în Argeș

De asemenea, astăzi, până la ora 12:00, pe  DN 7C,  pe tronsonul kilometric 57 – 64+600 de metri, în localitatea Arefu, județul Argeș, se efectuează lucrări de turnare a covorului asfaltic,  astfel că traficul rutier este restricționat total pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone.”, transmite Centrul Infotrafic.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90