Donaris 930 x 122

accident în lanț

    Accident deosebit de grav pe A1: Șase mașini implicate. Un om a murit!

    Un accident în lanț s-a produs duminică seara pe A1, în zona localităţii Boiţa, județul Sibiu.

    Citiți și: Accident în lanț lângă Pitești. Audi, praf!

    În evenimentul rutier au fost implicate șase autoturisme. În urma impactului puternic, un bărbat în vârstă de 48 de ani și-a pierdut viața, căzând în gol de pe un pod.

    Nouă persoane se aflau în total în cele șase autoturisme care au intrat în coliziune.

    Citiți și: Grav accident în Argeș cu nu mai puțin de 4 mașini, acum!

    Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, cât şi de la SMURD şi un echipaj de descarcerare, notează Libertatea.

    Cum s-a produs accidentul

    Inițial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani.

    „Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

    Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol.

    Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident.

    Așa cum știți, din păcate, șoferul microbuzului nu a supraviețuit căderii”, a transmis IPJ Sibiu.

    „În urma evaluării medicale, 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu.

    Cea de-a 9 persoană implicată în accident de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, a mai transmis ISU Sibiu, într-un comunicat de presă.

    Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza poleiului şi a vitezei neadaptate la condiţiile de pe şosea.

    Sursă foto: PHonline.ro

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90