EcoMoto 930×122

accident pitesti

Accident grav, acum, în Pitești!

Accident grav, acum, în Pitești!

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

Un accident grav a avut loc în Târgul din Vale, Pitești, provocând alarmă în rândul oamenilor. Incidentul, implicând cel puțin două autovehicule, a avut loc într-una dintre cele mai circulate zone ale orașului.

Imediat după producerea accidentului, echipajele de Poliție și ambulanțele au sosit rapid la fața locului. Eforturile sunt concentrate pe asigurarea siguranței zonei, evaluarea și asistența victimelor, precum și stabilirea cauzelor exacte ale incidentului.

Citiți și: Grav accident de circulație în Pitești. Om lovit de mașină

Informațiile inițiale indică faptul că două mașini au fost implicate într-o coliziune frontală, dar detaliile exacte sunt încă sub investigație. Nu sunt disponibile momentan informații despre starea pasagerilor sau a șoferilor implicați.

Accident grav, acum, în Pitești!

Traficul în zona Târgului din Vale este afectat, iar autoritățile recomandă evitarea zonei pentru a permite echipele de intervenție să își desfășoare activitatea.

Vă reamintim că, tot în această seară, în oraș, s-a petrecut un eveniment notabil grav, pe strada Frații Golești. Bucătăria unui locatar din zona respectivă a luat foc. Detalii, AICI – Oficial! Cum s-a produs incendiul din blocul cu Pizzeria Luca. Persoane evacuate de urgență

ISU ARGES  a transmis:

,,În urma evenimentului au ars elemente combustibile din componența hotei și aragazului și s-au degradat mobilierul și pereții încăperii.

Pentru a pătrunde în balcon, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa de la bucătărie.”

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90