NOR CURIER 930X122

accident pitesti

News Alert: Accident în lanț pe Calea București din Pitești

Accident în lanț pe Calea București din Pitești. Intervenție rapidă a pompierilor și a echipajelor de salvare

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Într-un incident nefericit care s-a petrecut pe Calea București din municipiul Pitești, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, cu repercusiuni asupra unui al treilea vehicul parcat.

ISU Argeș a fost prompt în comunicarea detaliilor evenimentului, asigurând că, din fericire, nu au fost persoane rănite grav în urma coliziunii.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

La fața locului, pompierii s-au mobilizat rapid pentru a asigura măsurile specifice de intervenție.

În timp ce un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a fost prezent pentru a evalua starea de sănătate a unei persoane afectate de incident.

Din primele informații, se pare că victima nu a suferit răni grave. Este mai degrabă vorba de evaluări preventive pentru a exclude orice potențial risc medical.

Autoritățile au intervenit prompt pentru gestionarea situației și reluarea fluxului normal de circulație, dar și pentru a demara investigațiile necesare în vederea stabilirii circumstanțelor exacte care au condus la producerea accidentului.

Totodată, îndeamnă conducătorii auto să manifeste prudență sporită la volan și să se asigure că adoptă o conduită preventivă, care să contribuie la siguranța proprie și a celorlalți participanți la trafic.

News Alert: Accident în lanț pe Calea București din Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3