930×122 CAPRA 5

accident

Accident grav cu o ambulanță implicată. Pacientul a murit în urma impactului

Accident grav cu o ambulanță. Pacientul a murit în urma impactului

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un eveniment rutier grav a avut loc de dimineață, în jurul orei 5:30, în județul Tulcea.

Potrivit ziuaconstanta.ro, care citează autorități locale, evenimentul s-a produs pe DN22D, între localitățile Măcin si Greci.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În accident au fost implicate o ambulanță și un autoturism. În urma impactului, pacientul din echipajul medical a murit.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 54 ani ar fi condus o ambulanță din cadrul Serviciului privat de Ambulanță Ialomița și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerului din ambulanță și rănirea conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si deține permis de conducere corespunzător.

Accident grav cu o ambulanță. Pacientul a murit în urma impactului

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“,  au  precizat reprezentanții IPJ Tulcea, conform sursei citate anterior.

Foto: ISU Deltă Tulcea

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3