930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT ÎN ALBOTA CU DOUĂ TIR-URI, UN OPEL ȘI O DUBĂ

Astăzi, dis-de-dimineaţă, în jurul orei 5:45, pe DN 65 Piteşti-Slatina, pe raza comunei argeșene Albota, a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism, o dubă şi două TIR-uri.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Șoferul autoturismului, marca Opel, Lilian T., un bucureștean în vârstă de 48 de ani care conducea către Piteşti, a pătruns cu mașina pe contrasens. Se pare că a ațipit la volan. Opel-ul a acroșat remorca unui TIR, condus regulamentar de un cetăţean bulgar în vârstă de 51 de ani.

În urma impactului, autoturismul s-a răsucit, intrând în coliziune cu o dubă, condusă de Stelian M., de 45 de ani, din Răzvad-Dâmboviţa, care se deplasa tot spre Piteşti. Mai departe, șoferul TIR-ului acroşat de Opel a pierdut controlul volanului și a acroşat, la rândul său, un alt TIR, parcat. Apoi primul TIR s-a oprit într-un gard.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu nicio victimă. S-au înregistrat doar pagube materiale. Lilian T., şoferul Opel-ului, a fost amendat de polițiștii rutieri cu 630 de lei. În plus, i s-a reținut permisul auto pentru 60 de zile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90