Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎN ALBOTA CU DOUĂ TIR-URI, UN OPEL ȘI O DUBĂ

Astăzi, dis-de-dimineaţă, în jurul orei 5:45, pe DN 65 Piteşti-Slatina, pe raza comunei argeșene Albota, a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism, o dubă şi două TIR-uri.

Citiți și: Accident cu victime în Pitești. Trei mașini s-au lovit în Centru

Șoferul autoturismului, marca Opel, Lilian T., un bucureștean în vârstă de 48 de ani care conducea către Piteşti, a pătruns cu mașina pe contrasens. Se pare că a ațipit la volan. Opel-ul a acroșat remorca unui TIR, condus regulamentar de un cetăţean bulgar în vârstă de 51 de ani.

În urma impactului, autoturismul s-a răsucit, intrând în coliziune cu o dubă, condusă de Stelian M., de 45 de ani, din Răzvad-Dâmboviţa, care se deplasa tot spre Piteşti. Mai departe, șoferul TIR-ului acroşat de Opel a pierdut controlul volanului și a acroşat, la rândul său, un alt TIR, parcat. Apoi primul TIR s-a oprit într-un gard.

Citiți și: Accident cu pieton în Argeș!

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu nicio victimă. S-au înregistrat doar pagube materiale. Lilian T., şoferul Opel-ului, a fost amendat de polițiștii rutieri cu 630 de lei. În plus, i s-a reținut permisul auto pentru 60 de zile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3