New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident în Căteasca: O mașină a intrat într-o căruță

UPDATE: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Căteasca, care conducea un autoturism pe DC 105 de pe raza localității de domiciliu, în zona pasarelei peste A1, din direcția Topoloveni spre Căteasca, a intrat în coliziune cu un atelaj condus în aceeași direcție de deplasare de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

În urma coliziunii a rezultat rănirea unui bărbat de 28 de ani, din Călinești, care se deplasa pe lângă căruță, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații.

Atât conducătorul auto cât și conducătorul atelajului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru ambii conducători. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

UPDATE: „Victima a fost prinsă între mașină și căruță, iar bărbatul a suferit o tăietură la nivelul gambei drepte”, a transmis ISU Argeş.

Potrivit IPJ Argeș, căruța era nesemnalizată.

„Din primele date, două persoane din căruță sunt rănite ușor. Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni sunt la fața locului pentru cercetări”, precizează IPJ Argeș.

Accident rutier în comuna Căteasca. Un autoturism a intrat într-o căruță.

„Posibil, două victime conștiente. Intervin pompierii cu un echipaj SMURD de prim ajutor calificat”, precizează ISU Argeș.

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3