Eurial 930 x 122

accident

Update: Accident cu descarcerare, în Pitești. Intervine SMURD

UPDATE: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din Bascov, dinspre strada Dumbravei către Trivale, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 37 de ani, din Pitești.

Citiți și: Accident: Un șofer băut lovește un zid și avariază mai multe mașini

„În urma accidentului, doi tineri de 18 ani, pasageri în primul autoturism, au fost răniți și transportați la spital, unul dintre ei fiind diagnosticat cu fractura la piciorul stâng.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

UPDATE: În urma impactului au rezultat trei victime.

Citiți și: Accident în Argeș: Pieton de 93 de ani lovit de mașină

Două au primit îngrijiri medicale de la echipajul din cadrul Serviciului de Ambulantă Județean, iar a treia a suferit fractură la nivelul membrului inferior drept, fiind descarcerată dintre fiarele torsionate și predată echipajului de prim ajutor”, precizează ISU Argeș.

 

UPDATE: Potrivit unor martori, o Dacia Solenza, care urca pe banda 1, a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda, care cobora panta.

O persoană e rănită.

Știrea inițială:

Un accident rutier a avut loc joi seara, în Pitești, pe Calea Smeurei, în fața Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

 

Foto: descriptiv

555×222 grota rece
570×90 MAIA