SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE/VIDEO: A furat două mașini și a făcut 4 victime

UPDATE: Înșiruirea de fapte seamănă cu un film de acțiune. Tânărul a furat inițial o dubă. A ajuns cu ea în Priboieni. A abandonat-o și a încercat să fure o alta. Nu a reușit, a ajuns la o benzinărie, unde, sub amenințarea cu cuțitul, a furat mașina (AUDI) unui cuplu. Cu aceasta a intrat, ulterior, în coliziune cu un BMW.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

(VIDEO: Plutonier adjutant șef Crețu Aurel)

UPDATE: „În urma evenimentului, au rezultat patru victime. Un bărbat în vârstă de 22 de ani este în stare critică. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și TIM, iar ceilalți trei (două femei și un bărbat) au fost asistați medical de către echipajul de prim ajutor„, precizează și ISU Argeș.

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

 

 

UPDATE „În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, de 22 de ani, din Priboieni, ar fi sustras o autoutilitară din localitatea Călinești, pe care ar fi abandonat-o în Priboieni.

Ulterior, ar fi sustras, posibil prin acte de violență, un autoturism, cu care ar fi fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Priboieni.

În urma accidentului, au rezultat 4 victime (2 bărbați și 2 femei).

Polițiștii sunt la fața locului, pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul„, precizează IPJ Argeș.

 

 

Accident rutier în Priboieni, marți seara. Două autoturisme sunt implicate.

O persoană ar fi în stare în stare de inconștiență.

Intervin pompierii cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, iar în sprijin, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulantă Județean„, precizează ISU Argeș.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA