930 pe 122 COSTACHE

accident

UPDATE/VIDEO: A furat două mașini și a făcut 4 victime

UPDATE: Înșiruirea de fapte seamănă cu un film de acțiune. Tânărul a furat inițial o dubă. A ajuns cu ea în Priboieni. A abandonat-o și a încercat să fure o alta. Nu a reușit, a ajuns la o benzinărie, unde, sub amenințarea cu cuțitul, a furat mașina (AUDI) unui cuplu. Cu aceasta a intrat, ulterior, în coliziune cu un BMW.

Citiți și: Pitești. Din nou accident în oraș

(VIDEO: Plutonier adjutant șef Crețu Aurel)

UPDATE: „În urma evenimentului, au rezultat patru victime. Un bărbat în vârstă de 22 de ani este în stare critică. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și TIM, iar ceilalți trei (două femei și un bărbat) au fost asistați medical de către echipajul de prim ajutor„, precizează și ISU Argeș.

Citiți și: Argeș. Impact între două autoturisme

 

 

UPDATE „În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, de 22 de ani, din Priboieni, ar fi sustras o autoutilitară din localitatea Călinești, pe care ar fi abandonat-o în Priboieni.

Ulterior, ar fi sustras, posibil prin acte de violență, un autoturism, cu care ar fi fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Priboieni.

În urma accidentului, au rezultat 4 victime (2 bărbați și 2 femei).

Polițiștii sunt la fața locului, pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul„, precizează IPJ Argeș.

 

 

Accident rutier în Priboieni, marți seara. Două autoturisme sunt implicate.

O persoană ar fi în stare în stare de inconștiență.

Intervin pompierii cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, iar în sprijin, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulantă Județean„, precizează ISU Argeș.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90