Eurial 930 x 122

accident

ACCIDENT LA BRADU. O ŞOFERIŢĂ DE 26 DE ANI A LOVIT CU MAŞINA O FEMEIE CARE SE DEPLASA PE TROTUAR!

UPDATE: „În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o femeie de 26 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Principală din Comuna Bradu, din direcția Bradu spre Pitești, care ar fi încercat să evite coliziunea cu un autoturism care circula în fața sa, pătrunzând pe acostament și acroșând o femeie de 67 de ani, din Bradu, care se deplasa pe trotuar, precum și cu un alt autoturism care se afla staționat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost preluată de un echipaj medical, având diagnostic preliminar TCF și leziuni la nivelul membrelor superioare.  De asemenea, a rezultat și rănirea ușoară a unui bărbat de 52 de ani, din Bradu, care se afla în autoturismul staționat, implicat în eveniment, care a fost preluat de un echipaj medical cu diagnostic preliminar TCF. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: A intrat cu mașina în parapet, pe Autostradă. Cele mai noi informații despre accident

Accident rutier, în această dimineaţă, în localitatea Bradu, acolo unde o şoferiţă care a pierdut controlul volanului a dat cu maşina peste o femeie care circula pe trotuar.

Aceasta a suferit leziuni minore la nivelul capului și membrelor superioare, a primit îngrijiri medicale și au fost transportată la spital de către paramedicii SMURD.

Citiți și: Accident rutier, acum, în Argeș: Intervenție în forță

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA
570×90 MAIA