930×122 CAPRA 5

accident

Accident mortal în Argeș. S-a răsturnat cu mașina și și-a pierdut viața

Accident mortal în Argeș. S-a răsturnat cu mașina și și-a pierdut viața

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

În cursul nopții, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DJ 703 B, drumul de la Cireșu spre Șerbănești, în care, un autoturism s-a răsturnat într-un canal, pe un câmp.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD, de Terapie Intensivă Mobilă și de prim ajutor calificat.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Pomierii au identificat o victimă – un bărbat de aproximativ 60 de ani, ce se afla încarcerată în interiorul autoturismului.

Accident mortal în Argeș. S-a răsturnat cu mașina și și-a pierdut viața

Bărbatul a fost scos dintre fiarele mașinii și predat echipajelor medicale. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă deoarece nu mai avea funcții vitale.

În urma extragerii, persoana a fost predată echipajelor medicale care din păcate nu au mai putut face nimic deoarece victima nu mai prezenta funcții vitale.

A fost declarat decesul.

Foto: ISU Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90