930×122 CAPRA 5

accident mortal

Accident mortal pe Autostrada Piteşti – Bucureşti. Un tânăr de 30 de ani, victimă

UPDATE ora 9.50: Accident mortal. Pompierii ISU Giurgiu au transmis că o persoană de aproximativ 30 de ani, bărbat, pasager într-unul din camioane, a fost găsit inconştient şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

 

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

 

Ştirea iniţială – ora 9.42

Accident grav pe Autostrada Piteşti – Bucureşti. Încă un eveniment rutier deosebit de grav s-a petrecut, la o săptămână după cel în care şi-a pierdut viaţa un salvamontist argeşean, pe A1, de această dată pe sensul către Bucureşti, la kilometrul 21, pe raza localităţii Bolintin-Vale.

Din primele informaţii, au fost implicate două vehicule de mare tonaj (camioane). O persoană ar fi decedat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează: circulația este restricționată (banda unu) pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către capitală, la kilometrul 21+100 de metri, în zona localității Bolintin Vale, jud. Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

(Foto: Facebook – Info Trafic Piteşti)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90