New Profesional Consult 930 x 122

accidente mortale

Update: Accident mortal pe Autostradă. Victima, de la Salvamont ARGEȘ

UPDATE: Persoana care a murit în accidentul de pe Autostrada A1 era argeșean și lucra în cadrul Salvamont Argeș. Avea 45 de ani. 

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

 

Citiți și: România are cea mai mare rată a mortalității rutiere din UE

 

„Dumnezeu să-l ierte pe colegul nostru GEANTĂ MIRCEA care azi dimineață, la doar 45 de ani, a murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgență, însă un autocamion i-a spulberat. Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om. Suntem cu sufletul aproape de familie și iată, iarăși, cum e viața și cât de scump e un moment de neatenție.

 

 

Drum lin, Mircea! DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN GRIJA LUI!”, au scris colegii de la SALVAMONT ARGEȘ pe Facebook. 

 

Știrea inițială

Accident mortal pe Autostradă, spre Piteşti. Un autocamion a spulberat trei turisme. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp. Potrivit DIGI24, evenimentul rutier a avut loc la kilometrul 40, pe raza judeţului Giurgiu.

În imaginile surprinse de mai mulţi participanţi la trafic se observă unul dintre autoturisme, făcut praf.

 

 

 

Un autocamion a lovit trei autovehicule care staţionau pe banda de urgenţă, iar în urma impactului o persoană a decedat. O alta a suferit răni grave şi a fost transportată la spital. Alte trei persoane implicate în accident au scăpat tefere.

Traficul a fost restricţionat aproximativ o oră pe prima bandă de pe sensul către Piteşti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3