NOR CURIER 930X122

Accident autostrada

FAMILIE DISTRUSĂ SUB UN TIR PE A1. FETIŢĂ DECAPITATĂ LA IMPACT ŞI MAMA ACESTEIA DECEDATĂ LA SCURT TIMP

Azi noapte, în jurul orei 1, kilometrul 106 al autostrăzii A1 a fost locul unui accident mortal în care au murit o femeie şi fiica acesteia, o fetiţă în vârstă de aproximativ doi ani. Din accident, a scăpat  soţul, aflat la volanul unui autoturism când a trecut pe sub remorca unui TIR.

Citiți și: Carambol cu șase mașini pe autostradă!

Accidentul a avut loc la intrarea pe A1, după Metro. Din primele informaţii, un TIR înmatriculat în Suceava s-ar fi încadrat greșit, a vrut să întoarcă, ajungând poziționat de-a latul pe sensul de deplasare către București. TIR-ul se afla pe contrasens.

În aceste condiții, un autoturism BMW înmatriculat în Cluj a încercat să evite impactul, dar a intrat în coliziune cu glisiera, apoi cu remorca TIR-ului. Mai exact, autoturismul a trecut pe sub partea din spate a remorcii, nu a trecut total pe sub remorcă.

Citiți și: Accident grav, cu victime, între două vehicule! S-a răsturnat cu mașina pe autostradă

 

 

S-a intervenit mai multe autospeciale pentru descarcerare, de stingere a incendiilor și două ambulanțe SMURD. La acel moment, din autoturismul cu trei ocupanți, o pasageră dreapta-față a fost preluată cu funcții vitale, dar în stare foarte gravă, iar fetiţa de pe bancheta din spate era deja decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa.

 

 

Femeia a decedat în scurt timp. Pe drumul spre spital, a intrat în stop cardio-respirator și a fost predată cu manevrele de resuscitare în desfășurare. A fost intubată, însă ulterior s-a declarat decesul.

Şoferul autoturismului, conștient, a fost preluat de către un echipaj SAJ.

Poliţiştii Autostrăzii A1 desfăşoară cercetări în continuare şi a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3